Vi skal videre..

Vi skal videre..
Goodbye Dubai - Goddag Jylland.

Hvorfor

Efter 6 år i Dubai, er vi nu tilbage i Jylland.. I Dubai havde vi en blog, hvor vi skrev om ingen ting og alt... så hvorfor ikke fortsætte... ingenting og alt er jo mange ting..

mellemrum

.

tirsdag den 7. september 2010

Alt opstart tager tid...

Jeg skal lige sættes ind i den nye blog.. den gamle kendte man jo.. 


I weekenden var vi en tur ved Hinge Sø. Vejr var fantastik.. Solen skinnede fra en høj blå himmel.. Jonas havde lovet Mathias en kæmpe is, hvis han kunne løbe alle 5 km til Silkeborg løbet.. Han løb alle 5 km.. så Jonas blev en is fattigere.

I dag er det allerede tirsdag.. dagen flyver afsted.. Prøver stadig at få styr på alle vores kasser.. pu-ha det kommer til at tag tid.. 


Vil tro der stadig er en 100 stykker tilbage.. suk..





2 kommentarer:

  1. Hejsa :) så ser det ud til at lykkes :) flotte billeder, her har vi lige fået at vide, at ungerne allerede har fri i morgen og ikke først torsdag, tror de er ganske godt tilfreds. De skal først starte i skolen igen næste tirsdag, så det blev en kort opstart. Hyg jer. Kh Dorthe & Co.

    SvarSlet
  2. Ja endelig lykkes det. Her har vi ikke fri før uge 42. Havde planer om at vi skulle en tur til Dubai i den uge.. men flybilletterne koster en halv arm. så det må vist vente. Gode Eid til jer.

    SvarSlet